Jesień po włosku | sezonowe menu

Krem z topinamburu
topinambur | śmietana | opieńka | jarmuż | słonecznik | zielona oliwa

Halibut w śmietanie z kawiorem   
halibut | kawior z pstrąga | śmietana cytryna | szalotka | białe wino | kluski śląskie

Dyniowe risotto
dynia hokkaido | pieczarka brązowa | jarmuż | mascarpone | czosnek | tymianek | szalotka | białe wino | ryż arborio

Mule w śmietanie
świeże mule | śmietana | czosnek | szalotka | białe wino | zielona pietruszka | cytryna | oliwa z oliwek | bagietka korzenna

Mule w pomidorach
świeże mule | pomidory z naszego ogrodu | peperoncino | zielona pietruszka | cytryna  | oliwa z oliwek | bagietka korzenna

Pizza Italiana VEGE   
karczoch marynowany | suszony pomidor | rukola | oliwki kalamata | czosnek | mozzarella | sos pomidorowy