Jesień po włosku | sezonowe menu
Krem z topinamburu
topinambur | śmietana | opieńka | jarmuż | słonecznik | zielona oliwa
Halibut w śmietanie z kawiorem
halibut | kawior z pstrąga | śmietana cytryna | szalotka | białe wino | kluski śląskie
Dyniowe risotto
dynia hokkaido | pieczarka brązowa | jarmuż | mascarpone | czosnek | tymianek | szalotka | białe wino | ryż arborio
Mule w śmietanie
świeże mule | śmietana | czosnek | szalotka | białe wino | zielona pietruszka | cytryna | oliwa z oliwek | bagietka korzenna
Mule w pomidorach
świeże mule | pomidory z naszego ogrodu | peperoncino | zielona pietruszka | cytryna | oliwa z oliwek | bagietka korzenna
Pizza Italiana VEGE
karczoch marynowany | suszony pomidor | rukola | oliwki kalamata | czosnek | mozzarella | sos pomidorowy